Find your ideal job

Keyword

Location

Functional Area

Experience

Job openings for security guard in bhadrak bhubaneswar cuttack

Security Guard

Bhadrak, Bhubaneswar, Cuttack, Khordha, Puri, Rayagada, Angul, Boudh


Dear Candidates,
Greetings from the Odisha Job Consultancy!!
Security Guards required in Bhubaneswar

More info about this Security Guard Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. We provide a salary in the range of 8000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. We expect the desired candidate to have the following educational requirement: <10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. We do not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality for Interview- 1st Floor, MRF Tyre Building, Baramunda Bus Stand, Baramunda, Bhubaneswar

8. What are the timings of this job?
Ans. We expect the candidate to work for the following hours: 09:30 am - 9:30pm | Monday to Monday, Both 8hrs and 12hrs timing available

Interview Location- 1st Floor, MRF Tyre Building, Baramunda Bus Stand, Baramunda, Bhubaneswar

Experience 0 - 5 Years
Salary 1 Lac To 2 Lac P.A.
Industry ITES / BPO / KPO / LPO / Customer Service
Qualification Higher Secondary, Secondary School
Key Skills Security guard Service Security Guard security guard waiter Service Boy

About Company

Contact Person Udit Narayan
Mobile 9439596859
Email ID admin@odishajobconsultancy.in

Jobs by Location




Raise your Query

Hi! Simply click below and type your query.

Our experts will reply you very soon.

WhatsApp Us